header_home.jpg

Zwangerschapsfotoshoot

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Leuk dat je overweegt om professionele foto’s van jezelf te laten maken, nu met een kindje(s) in je buik. Momenten om te koesteren voor later.

Over het algemeen plan ik een zwangerschapsshoot tussen de 30 en 36 weken. Dit omdat je buik in die periode vaak het mooiste is. Uiteraard ook afhankelijk hoe je voelt en of dit je eerste of tweede kindje is. Bij een zwangerschap van een meerling plan ik vaak de shoot wat eerder in. Als je een zwangerschapsshoot wilt, is het handig om deze op tijd in je zwangerschap te boeken. Als je tussen de 20 en 26 weken een shoot boekt ben je zeker van een plekje in mijn agenda rond de tijd dat je 30-36 weken bent!

Op locatie of in de studio maken we verschillende foto’s van je zwangere buik. Hierbij kun je tussendoor een keer wisselen van kleding.

Boek je naast je zwangerschapsshoot ook een newbornshoot dan ontvang korting op je zwangerschapsshoot!!

Newborn fotoshoot

De eerste momenten met je pasgeboren baby zul je niet snel vergeten. Maar hoe klein ze eigenlijk waren, vergeet je heel snel. De eerste weken vliegen voorbij en juist deze momenten als ze nog zo klein zijn moet je vastleggen. Ik leg dat kleine en unieke van de eerste weken vast in mooie en pure foto’s om te koesteren voor altijd. 

Een newbornshoot plan ik in tot ongeveer 3 weken na de geboorte. Het liefste plan ik een newbornshoot in tussen de 10 en 18 dagen nadat je baby is geboren.  De reden dat we dit al vrij snel plannen is, omdat we dan dat echte kleine en unieke nog zo goed vast kunnen leggen! Daarnaast slapen ze nog goed en veel dit is handig aangezien we voor de meeste poses het liefst een slapende baby willen. Tevens zijn ze ook nog zo gewend om in elkaar te liggen zoals ze dat bij mama in de buik deden en dus nog mooi op kunnen ‘rollen’, zoals je ziet in mijn newbornfoto’s en poses. Een andere reden is dat ze vaak in de eerste weken na de geboorte nog geen baby uitslag op hun huidje hebben van de hormonen. 

Als je tussen de 20 en 30 weken zwangerschap een newbornshoot boekt reserveer ik alvast een plekje in mijn agenda rond de uitgerekende datum!

Boek je naast je newbornshoot ook een zwangerschapsshoot dan ontvang je korting op je zwangerschapsshoot.

Kinderfotoshoot

In de studio of op locatie maak ik diverse foto’s van je kind. Kleine wondertjes laten zich niet leiden, dus neem ik net zolang de tijd tot we genoeg foto’s hebben. Bij een kindershoot draait het alleen om foto's van de kids. Wil je ook foto's van jullie als gezin samen. Kiezen dan voor een gezinsshoot. 

Gezinsfotoshoot

Op een dag kijkt je kind terug naar foto’s van vroeger. En hoe leuk als je zelf ook onderdeel bent van de foto en niet altijd achter de camera de foto’s staat te maken?!

Tikkie Trots legt deze familie momenten graag voor je vast om te koesteren voor later…

Bij een gezinsshoot draait het om foto’s van het hele gezin. Uiteraard maak ik tijdens een gezinshoot naast de foto’s van het gezin ook foto’s van de van de kids apart en met eventuele broer(tjes) en/of zus(jes) samen!

Gezinsshoot kunnen alleen plaatsvinden op een buitenlocatie en niet in de studio.

Buitenlocatie kiezen we uiteraard in overleg. Wellicht weet jij een leuke locatie of anders kom ik met een voorstel!

Smash the Cake fotoshoot

Hoera je kindje wordt bijna 1 jaar! Een grote mijlpaal!! Hoe leuk om dit te vieren met een speciale 'Smash the Cake' fotoshoot. Heerlijk smeren met een taartje. Een reuze cupcake wordt er op maat gemaakt en je kleintje mag dan heerlijk smeren met een taartje wat erg leuke foto's oplevert. De cupcake wordt geregeld door Tikkie Trots en in overleg stemmen we samen de kleuren en decoratie van de cupcake af.

'KIJK mij groeien' fotoshoot - Baby's eerste jaar in beeld

Is een babyjaarplan waarbij we op verschillende momenten de diverse mijlpalen van je kleine trots vastleggen. Hierbij zijn er verschillende samenstellingen van de mijlpalen. Bij elke mijplaal plannen we een fotoshoot. En doordat je een 'Kijk mij Groeien' pakket in één keer boekt ben je veel voordeliger uit dan als je de verschillende mijlpalen als losse fotoshoots boekt. De belangrijke mijlpalen zijn: newborn (tussen de 5e en 14e dag na de geboorte), rond de vier maanden (je kleintje kan zelfstandig op de buik liggen en zijn hoofdje zelf ophouden), rond de acht maanden (je kleintje kan zelfstandig zitten), rond de elf maanden (bijna baby af, je kleintje wordt 1 jaar)!!

‘Kleine trots’ mijlpaal

  • Fotoshoot met 4 mnd
  • Fotoshoot met 8 mnd
  • Fotoshoot met 11 mnd

 ‘Grote trots’ mijlpaal

  • Fotoshoot met 4 mnd
  • Fotoshoot met 8 mnd
  • Fotoshoot met 11 mnd incl. Smash the Cake

 ‘Zo trots als een pauw’ mijlpaal

  • Fotoshoot newborn
  • Fotoshoot met 4 mnd
  • Fotoshoot met 8 mnd
  • Fotoshoot met 11 mnd incl. Smash the Cake

 

Foto's voor geboortekaartjes

In samenwerking met www.eigenwijsgedrukt.nl maak ik ook foto's voor geboortekaartjes. Zij maken het ontwerp en ik de foto('s). Uiteraard als je zelf al een ontwerp(er) hebt voor je geboortekaartje en wilt dat ik de foto's voor dit kaartje maak is dat uiteraard ook mogelijk. We bespreken de wensen voor de foto('s) voor het kaartje vooraf, zodat we op het betreffende moment gelijk gericht aan het fotograferen kunnen. Voor de foto('s) van jullie pasgeboren baby kom ik of bij je thuis of naar het ziekenhuis. Vaak op dag 2 of 3 afhankelijk van hoe het gaat en of je thuis of in het ziekenhuis bent bevallen. Dit gaat uiteraard in overleg.  

 * Buiten Hengelo reken ik € 0,25 per km.