header_newborn.jpg

De eerste momenten met je pasgeboren baby zul je niet snel vergeten. Maar hoe klein ze eigenlijk waren, vergeet je heel snel. De eerste weken vliegen voorbij en juist deze momenten als ze nog zo klein zijn moet je vastleggen. Ik leg dat kleine en unieke van de eerste weken vast in mooie en pure foto’s om te koesteren voor altijd. 

Een newbornshoot plan ik in tot ongeveer 3 weken na de geboorte. Het liefste plan ik een newbornshoot in tussen de 10 en 18 dagen nadat je baby is geboren.  De reden dat we dit al vrij snel plannen is, omdat we dan dat echte kleine en unieke nog zo goed vast kunnen leggen! Daarnaast slapen ze nog goed en veel dit is handig aangezien we voor de meeste poses het liefst een slapende baby willen. Tevens zijn ze ook nog zo gewend om in elkaar te liggen zoals ze dat bij mama in de buik deden en dus nog mooi op kunnen ‘rollen’, zoals je ziet in mijn newbornfoto’s en poses. Een andere reden is dat ze vaak in de eerste weken na de geboorte nog geen baby uitslag op hun huidje hebben van de hormonen. 

Als je tussen de 20 en 30 weken zwangerschap een newbornshoot boekt reserveer ik alvast een plekje in mijn agenda rond de uitgerekende datum!

 Boek je naast je newbornshoot ook een zwangerschapsshoot dan ontvang je korting op je zwangerschapsshoot.