Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap.

Leuk dat je overweegt om professionele foto’s van jezelf te laten maken, nu met een kindje(s) in je buik. Momenten om te koesteren voor later.

Sommige aanstaande moeders zijn bang dat ze niet fotogeniek zijn en laten dit moment niet vast leggen. Misschien omdat ze zich niet helemaal zich zelf voelen zo met een zwangere buik. Uiteraard begeleid ik je tijdens de zwangerschapsshoot, zodat we er samen iets mooi van maken en je deze bijzondere momenten vast hebt gelegd in mooie beelden voor later en voor het nageslacht! Eventueel kun je gebruik maken van enkele zwangerschapsjurken uit mijn studio collectie.

Wanneer moet ik de afspraak maken voor de zwangerschapsshoot?

Over het algemeen plan ik een zwangerschapsshoot tussen de 30 en 36 weken. Dit omdat je buik in die periode vaak het mooiste is. Uiteraard ook afhankelijk hoe je voelt en of dit je eerste of tweede kindje is. Bij een zwangerschap van een meerling plan ik vaak de shoot wat eerder in. Als je een zwangerschapsshoot wilt, is het handig om deze op tijd in je zwangerschap te boeken. Als je tussen de 20 en 26 weken een shoot boekt ben je zeker van een plekje in mijn agenda rond de tijd dat je 30-36 weken bent!

Ter voorbereiding op deze shoot ontvang je na het boeken van een zwangerschapshoot een magazine met alle tips & tricks ter voorbereiding op deze fotoshoot.

Boek je naast je zwangerschapsshoot ook een newbornshoot dan ontvang je €20,- korting op je zwangerschapsshoot. Dus betaal je €79,- voor je zwangerschapsshoot i.p.v. €99,-. Deze prijs geldt alleen voor het tegelijk boeken met een newbornshoot, oftewel een combishoot.

Foto's Zwangerschapsfotografie