Laat je bijzondere momenten vastleggen door Tikkie Trots in mooie beelden om te koesteren voor later…

Tijdens een glamourshoot speel jij de hoofdrol en voel je jezelf als een echt fotomodel. Een prachtig mens in foto’s om te koesteren.

Op een dag kijkt je kind terug naar foto’s van vroeger. En hoe leuk als je zelf ook onderdeel bent van de foto’s?! Koester deze momenten met je gezin of hele familie!

Tikkie Trots fotografie staat voor spontane en vrolijke foto’s van kinderen. Dit is ook terug te zien in de foto’s die ik maak bij kinderdagverblijven en scholen.

Professionele foto’s van jezelf nu met een kindje(s) in je om te buik. Een bijzonder en trots moment te koesteren voor later!

De eerste momenten met je pasgeboren baby zul je niet snel vergeten. Maar hoe klein ze eigenlijk waren, vergeet je snel. Leg dat kleine en unieke vast in foto’s voor altijd.

In de studio of op locatie maak ik diverse foto’s van je kind. Je eigen trots. Kleine wondertjes laten zich niet leiden, dus neem ik net zolang de tijd tot we genoeg foto’s hebben.

Na de eerste weken maakt je kleintje zoveel ontwikkelingen door en gaat de tijd zo snel. Kom voor een losse shoot van je kleine trots of boek een mijlpalen pakket.

Hoera je kleine trots is 1 jaar en baby af! Dit moet gevierd worden….

Glamourfotografie

Vier het leven, vier dat je prachtig bent!

Alleen, samen met je beste vriendin of met je moeder.

Koester een trotse en mooie herinnering voor later.